Velkommen til Ivans Lystfiskeri

Fisketure og Events - med god service og humor!

Ring til os, så skræddersyr vi en tur til dig/jer

4.6 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

Vores profil

Ivans Lystfiskeri arrangerer fisketure som totaloplevelser, hvor fiskeri, nærkontakt med naturen, god mad og socialt samvær krydres med solid service og højt humør.


En fantastisk skipper:

Skipper Ivan Lymann har gennem et helt liv som fisker sikret sig et enestående kendskab til Nordsøen og de tilstødende havområder. Som selvstændig fisker gennem 20 år har han sejlet på kryds og tværs af såvel Nordsøen som Den Engelske Kanal, Norske Kysten og havet omkring Irland.

Siden har Ivan i en årrække sejlet med lystfiskere. Først med afsæt i Hvide Sande med M/S Fanø og M/S Solea. Nu med sin egen båd M/S Nemo i Thyborøn. Han har kendskab til et utal af gode fiskepladser og er specialist i vragfiskeri, hvor skibet holder "stille" over et vrag så længe, at der er god tid til at fiske omkring vraget.

Udover sin livslange lidenskab for fiskeriet er Ivan kendt for sit gode humør, sin joviale personlighed og professionelle tilgang. Hans ambition er, at alle skal fange de fisk, de ønsker, og han kæmper til det sidste for et godt resultat.


Et dejligt skib:

Skibet M/S Nemo er oprindeligt en hollandsk bomtrawler, som er ombygget til et pilkskib. Det er et cirka 30 meter langt jernskib, som vejer 140 t og derfor ligger utrolig godt i vandet.

Fiskeri-fribordet har en tilpas højde, der sikrer god føling under fiskeri, idet afstanden til vandet ikke er længere, end man har en samhørighed mellem fiskeri, vandet og skibet.

Der kan fiskes på begge sider, så der er meget plads mellem lystfiskerne, og der er plads på dækket, så andre lystfiskere kan passere uden at forstyrre andres fiskeri. Herudover er der fire bord til filetering.

I den hyggelige salon kan man tage et hvil og nyde havudsigten. Her bliver alle måltider serveret, og man kan slappe af ved at ’spinde sømandsgarn’ sammen. Om bord er der ligeledes en tre-mands kahyt samt tre fire-mands kahytter.

Beliggenhed:

Thyborøn et eldorado for fiskeevents. Med Nordsøen mod vest er rammerne på plads for både de kortere og de længere lystfisketure og vild havsafari. Mens Limfjorden mod nord giver gode muligheder for ferskvandsfiskere, natursejlture og andre oplevelser.

​Tæt ved havnens mole ligger stranden, hvor der er let adgang til strandfiskeri. Og inden for kort afstand er der mulighed for put and take fiskeri i såvel saltvand som ferskvand samt fiskeri i åer.

Ivans Lystfiskeri garanterer ikke blot et stort kendskab til aktuelle fiskemuligheder (hovedsagelig torsk, langer, sej, havkat og makrel), fiskepladser, fiskearter, fiskemetoder og vragpositioner men også til naturoplevelser.

Vi kombinerer vores store erfaring og viden om lystfiskeri til havs med en god service under trygge og ordnede forhold. Alt sammen for at sikre, at jeres største fiskeeventyr kan blive til virkelighed.

En stor lystfisker- og sejlerhilsen til jer alle

fra

Ivan Lymann

Ivans Lystfiskeri

Bredgade 1 DK  •  7680 Thyborøn  •  (+45) 53 37 22 22  •  ivan@ivans-lystfiskeri.dk  •  CVR: 59008714