Velkommen til Ivans Lystfiskeri

Fisketure og Events - med god service og humor!

Ring til os, så skræddersyr vi en tur til dig/jer

4.6 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

M/S Nemo

M/S Nemo er en gammel hollandsk bomtrawler, ombygget til lystfiskeri og registeret i det engelske skibsregister. Skibet er 30 m lang, 6 m bredt og har 3 m dybgang. Har tilladelse til at sejle i hele Nordsøen.

Fiskekomfort:

M/S Nemo er en stor båd, hvor fribordet har en passende højde, god plads mellem lystfiskerne og dæksplads til fiskeri på begge sider af skibet, hvor lystfiskerne frit kan passere hinanden uden at forstyrre fiskeriet.

Der er 2 baljer pr. mand til dine fangede fisk. Endvidere er der 3 lange borde til filetering af dine fisk, men besætningen fileterer også gerne for dig. Der er 2 frysebokse til is og 2 frysebokse til at fryse og opbevare de fangede fisk.

Ophold på M/S Nemo:

Vi kan tilbyde en salon, hvor der er plads til at bespise 24 mand. I salonen er der en god varme og havudsigt, som danner gode rammerne for at slappe af og snakke med sine fiskekollegaer i fiskepauserne. I salonen er der altid varm kaffe. Endvidere kan der ses fjernsyn og der er internet inden for 10 – 20 sømil fra kysten.

​I skibets kabys kan der laves mad. Da skibet er registeret i det engelske skibs-register, er vi underlagt den engelske og danske fødevarekontrol, og derfor har besætningen ombord på M/S Nemo gennemgået et hygiejnekursus. Det er derfor kun besætningen, som må tilberede og servere maden ombord.

På M/S Nemo er der både et dame og et herre toilet, samt et bruse rum. Der er tre 4 mands kahytter og en 3 mands kahyt. I alle køjerne er der dyner og puder.

​Sikkerhed:

På M/S Nemo opfyldes de lovmæssige regler om sikkerhed, redningsflåde, redningsveste, redningskranse og Hjertestarter.

Bredgade 1 DK  •  7680 Thyborøn  •  (+45) 53 37 22 22  •  ivan@ivans-lystfiskeri.dk  •  CVR: 59008714