Velkommen til Ivans Lystfiskeri

Fisketure og Events - med god service og humor!

Ring til os, så skræddersyr vi en tur til dig/jer

4.6 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

Havfiskeri og dybhavsfiskeri i Nordsøen

Havfiskeri, dybhavsfiskeri og kystfiskeri på M/S Nemo er vildtjagt på Nordsøen. Det Gule Rev og Den norske Rende samt god mad og hyggeligt samvær gør vores havfiskeri til en totaloplevelse. Vi garanterer dig en naturoplevelse med humor og god service, når du tager med os på dybhavsfiskeri. Her får du sea fishing i høj kvalitet.

Dybhavsfiskeri med masser af muligheder

Turene har en varighed af 1, 2, 3, 4 eller 5 dage på havet, hvor turens længde påvirker forskelligheden af dybhavsfiskeri og naturoplevelser.

Vi tilbyder også havsafari

Det er også en mulighed at sejle med M/S Nemo ud på Nordsøen for at søge efter oplevelser i det ukendte med havfiskeri omkring Det Gule Rev. Det er en unik oplevelse at være på havet og opleve samspillet mellem elementerne - dig, skibet, havet, himlen, vinden og solen, samt følelsen af at være den lille i den store og vilde natur. Ved vores dybhavsfiskeri jages der efter fisk, som typisk vil være torsk, lange, havkat, mørksej, lyssej, knurhane, pighvar, makrel og helleflynder. Med sea fishing ser du det bedste fra havet.

Det er årstiden der bestemmer, hvilke arter der vil være at finde på havet, og derfor vil der være stor forskel på fiskene, du fanger i forbindelse med havfiskeri.

Få en oplevelse for livet med havfiskeri

M/S Nemo må sejle i hele Nordsøen. Dette giver mulighed for dybhavsfiskeri i vanddybde på 50-100 m. I disse områder findes vrag, hvor det er muligt at fange store fisk.


Specimen – ture

  • I april-juni vil vi lave ture målrettet efter havkatten.
  • I august- september har vi ture primært efter sej.


Turene med dybhavsfiskeri og havfiskeri er angivet og beskrevet i vores kalender, som du kan se her.


Kontakt os i dag og hør mere om vores ture

Har du nogle spørgsmål, eller går du med ønsker om en speciel fiskeart, som du godt kunne tænke dig at fiske efter på vores havfiskeri, er du altid velkommen til at kontakte os i Thyborøn.

Du kan ringe til os på telefon 53 37 22 22 eller skrive til vores e-mail ivan@ivans-lystfiskeri.dk.

Bredgade 1 DK  •  7680 Thyborøn  •  (+45) 53 37 22 22  •  ivan@ivans-lystfiskeri.dk  •  CVR: 59008714