Velkommen til Ivans Lystfiskeri

Fisketure og Events - med god service og humor!

Ring til os, så skræddersyr vi en tur til dig/jer

4.6 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

Vinterfiskeri i Hirtshals - Fra 1. november 2018 til 1. marts 2019 – Nu med 2 Skippere, Ivan Lymann og Aage Boesen Pedersen sejler på skift 14 dage.

Vi har et ønske om, at være der hvor fiskene er, derfor dette nye tiltag.

De sidste par år har vi konstateret en stigende efterspørgsel efter vinterfisketure og vi har haft mange bookinger i vinterperioden, men desværre har der også været mange aflysninger.

Vi har reflekteret over, hvordan vinterfiskeriet kunne forløbe bedre. Vi er kommet frem til at vi flytter båden til Hirtshals, idet Ivan vurderer, at det vil give muligheder for flere ture, idet vejret er bedre i denne periode i Hirtshals end i Thyborøn. Da fiskene ikke er så langt ude i Nordsøen vil sejltiden være kortere og dermed større chance for flere fisk.

Endvidere har vi konstateret, at på turene svinger fiskeresultaterne meget fra person til person. Vi oplever, at der er 1, 2 eller 3 personer, som har mange fisk i deres balje, mens resten for eks. har 3, 2, 1 eller ingen fisk i deres balje. Hvorfor er det nu sådan. For at få et bedre fiskeresultat, vil vi forsøge på turene, at have dygtige lystfiskere med, som kan instruere de lystfiskere, som gerne vil være bedre til vinterfiskeri og som vil have hjælp med at forbedre fisketeknikken. Endvidere vil de også vejlede jer om, hvilket grej, som egner sig til vinterfiskeri.

Planlægning af fisketurene

Hver tirsdag ser vi på vejrudsigten en uge frem. De dage i den kommende uge, hvor vejret er til en fisketur, bliver der lagt ture ind i kalenderen. De lystfiskere, som er tilmeldt vor SMS-service vil modtage info om turene. Endvidere vil vi informere på Facebook.
Ønsker du/I at at booke hele skibet i Hirtshals i vinterperioden , kan dette naturligvis også lade sig gøre, ved at sende os en mail eller kontakte os på mobil 0045 5337 222.

Vi gør opmærksom på, at vores nytårs ture er fra Hirtshals.

Bookning af fisketurene

Har du lyst til at være med på en af vores vinterfisketure, kan du booke turen via vores kalender på vores hjemmeside www.ivans-lystfiskeri.dk – under booking og kalender / kalender/grøn felt/ online booking til højre. Vi får oprettet en webshop, hvor du kan betale med kort.
Vi trækker ikke pengene før turen er startet. Bliver turen aflyst, sletter vi din kortregistrering. Det vil sige, aflyser vi turen og du ønsker en ny tur, skal du online booke den næste tur.

Har du spørgsmål til vores vinterfiskeri, så er du velkommen til at kontakte os pr. mail ivan@ivans-lystfiskeri.dk eller mobil 0045 5337 2222
Vi håber vejret arter sig, så vi kan arrangere mange fisketure fra Hirtshals.

På gensyn
Ivan og Gitte - M/S Nemo